Nieuw bij Noord Stomerij & Kledingreparatie in Zoetermeer: Gratis ophaalservice!

Komt het even niet uit om langs te komen? Geen probleem! Maak direct een afspraak!

Voor een afspraak voor stoomgoed kunt u bellen of een whatsapp bericht sturen naar: 06 87 04 00 88. Een specifieke vraag voor de coupeuse? Bel of stuur dan een bericht naar: 06 26 79 91 39. Ook kunt u contact met ons opnemen door de onderstaande formulier in te vullen.

Uw voordelen op een rij

7 dagen per week

Van maandag t/m zondag staan wij klaar om uw kleding, gordijnen of beddengoed op te halen en terug te brengen. Nadat het gerepareerd en/of gestoomd is natuurlijk!

van 8:00 tot 22:00

U kunt een afspraak maken met de ophaalservice tussen 8 uur en 10 uur ’s avonds. Dus ook als u zelf geen tijd hebt om langs de stomerij te komen; wij hebben altijd tijd om u een handje te helpen!

Gratis!

Binnen Zoetermeer en Benthuizen is de ophaalservice helemaal gratis!

Pinnen op locatie

Geen contant geld bij de hand? Geen probleem! Door middel van een mobiele pinautomaat kunt u veilig betalen.

Opmeten op locatie

Een te lange broek correct afspelden is al een enorme klus. En wat te denken van een colbert die te wijd is? Daarom meten en spelden wij uw kleding ook op locatie af. De ophaalservice maakt het zo voor u makkelijk.

24 uur service

Een last-minute klusje? Ook dat is geen probleem. Wanneer er haast bij zit, bieden wij een snelle service. Gratis.

Neem nu contact met ons op door te bellen naar 06 87 04 00 88 (stomerij) of 06 26 79 91 39 (coupeuse) of de onderstaande contactformulier in te vullen. Weten wat de prijzen zijn? Bekijk hier onze prijslijst kledingreparatie en hier de prijzen voor de stomerij van Noord Stomerij & Kledingreparatie te Zoetermeer.

[dt_divider style=”thick” /]

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht