Ook voor zakelijke partners staan wij graag klaar. Of het gaat om bedrijfskleding, gordijnen (van een klant) of de tafelkleden in uw restaurant: Noord Stomerij & Kledingreparatie ontzorgt u van al uw stoom- en was benodigdheden. Op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van kledingherstel- en verstel werk? Ook dan bent u aan het juiste adres.

van

Bedrijfskleding

Uw bedrijfskleding kan verschillende doeleinden hebben. Het kan een complimenterend rol spelen in uw huisstijl en het gezicht van uw bedrijf. Ook kan het een praktische rol vullen voor uw medewerkers, bijvoorbeeld wanneer de aantal zakken, duurzaamheid e.d. van uw bedrijfskleding belangrijk is. Bij Noord Stomerij & Kledingreparatie bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij halen de kleding op, stomen of repareren het. Vervolgens leveren wij het binnen een afgesproken periode (meestal 3 dagen) weer bij u af. Al onze processen zijn 100% transparant en duidelijk. Dit maakt het voor u en uw medewerkers ideaal.

Voor úw klanten

Ziet u een vraag naar een stoom- of reparatieservice onder uw klanten? Ook dan kan Noord Stomerij & Kledingreparatie uw betrouwbare partner zijn. Wij begrijpen als geen ander dat het vertrouwen winnen en behouden van klanten een cruciaal element kan zijn voor ondernemers. Daarom maken wij er ons missie van om tot het uiterste te gaan. Ons expertise op het gebied van reinigen en onderhouden van kleding en gordijnen zorgt er voor dat u altijd kunt rekenen op een betrouwbare partner. Zo weet u ook zeker dat u uw klanten een goede service kunt blijven bieden.

Horeca

Tafelkleden, servetten en de kleding van uw medewerkers: deze moeten ten alle tijden schoon en in perfecte staat zijn. Daarom biedt Noord Stomerij & Kledingreparatie u een gratis Haal- en Brengservice aan. Wij halen de het op en brengen het weer binnen een afgesproken periode weer terug.

Ook partner worden van Noord? Stuur ons een e-mail naar info@mijn-noord.nl of bel 06 54 33 56 79.